Megvannak Srila Prabhupáda könyvei magyar nyelven is?

Srila Prabhupáda nagyon sok csodálatos könyvet adott nekünk, bemutatta a bhakti-jóga tudományát. A tanítványai komoly erőfeszítéseket tettek és tesznek, hogy ezeket lefordítsák különféle nyelvekre. Így terjed ez az irodalom az egész világon, hogy a lelkeket visszavezesse az otthonukba, a lelki világba. Srila Prabhupáda legtöbb könyvét lefordították magyar nyelvre. Például Sri Isopanisád, sok kisebb könyv, Bhagavad-gítá úgy, ahogy van, Srimad Bhágavatam, és sok más.

Srila Prabhupáda volt a legjobb lelki orvos. Csaknem ez egész életében a nyugati ateizmus tünetein meditált, meg azon, hogyan lehetne meggyógyítani. Hogy az emberek legalább vegetáriánusok legyenek, és remélhetően Krsna barátai is. Srila Prabhupáda az egész emberiséget rá akarta vezetni arra, hogy tisztelje a Védák tekintélyét. Ezért készítette el a könyveit kommentárokkal, nagy szeretettel, gyakorlati megértéssel, hogy a közönséges emberek is elolvashassák és értékelhessék.

Srila Prabhupáda valódi kincset hozott nyugatra, és odaadta mindenkinek – tekintet nélkül az életkorára, nemére vagy társadalmi osztályára. Mert mindenkinek szüksége van a transzcendentális üzenetekre, amelyek valói örömet szereznek az önvalónak.