Hallottam az Eco-Truly-Parkról. Adna valami információt erről a projektről?

Az Eco-Truly-Park és a Jóga Planetárium olyan projektek, amelyek megkönnyítik a természetes és környezettudatos életet, ideértve a meditációt és a jógát, lelki, és nyitott szellemű környezetben.

Hosszas vizsgálódások folytak, tanulmányokat végeztek, hogy felfedezzék az egyszerű, környezetvédő, lelki, szép és gazdaságos építésmódot. Ennek eredményei a Trulyk. Ezt a természetes építésmódot az ősi kultúrák épületei inspirálták: Itália, Bolívia, Afrika és India. Az Eco-Truly-Park 1 órányira van, Limától északra, a Csendes Óceán partján.

Az Eco-Truly-Park közössége tudományosan dolgozta ki azt az életmódot, amely minden alapvető szükségletet kielégít a környezet szennyezése nélkül. A környezetvédelem tudatossága hatja át a közösség mindennapi életét. Felhasználják a víz, szél, nap és biomassza energiáját.

A projekt egy másik fontos aspektusa a tudatos művészet. A Tudatos Művészet Harmónia Iskolája, amelyet számos művész és barát támogat, sokat segített abban, hogy emelkedett légkör jöjjön létre, betű szerint száz meg száz műalkotással, szobroktól és festményektől kerámiáig és mindenféle díszítésig. Ezek a művészeti alkotások – például a hagyományos indiai jantrák – segítenek az elme koncentrálásában, és egészséges környezetet biztosítanak ahhoz, hogy lelki témákról lehessen meditálni.

A 18 Trulyból álló Jóga Planetárium teljesen a védikus kozmológia elvei szerint épült, és az élőlény (dzsíva) utazását ábrázolja a Védákban leírt 14 bolygórendszeren keresztül. Ezek az épületek az egész projekt szíve, páratlanok a világon. Tanítva értetik meg az önmegvalósítást, amely által felül lehet emelkedni ezen az anyagi világon, és el lehet érni a lelki, nem-anyagi világokat – az élet legmagasabb célját.