Mit jelent a Kanál-forradalom?

A Kanál-forradalom nagyon hatékony, és azonnali eredményekkel jár. Többet változtat, mint minden tiltakozás, békemenet vagy jogi követelések, és mindenki részt vehet. Ez a forradalom Ön és a tányérja között történik.

Nem folyik vér, és nincsenek kockázatok. Éppen ellenkezőleg: sok életet meg lehet menteni, az egészségén, a fizikai és lelki közérzetén sokat javít ez a forradalom.

A Kanál-forradalom az a mozgalom, amely a vegetáriánust új, könnyen követhető és nagyon vonzó módon mutatja be. Sok segítséget, trükköt és tippet ad ahhoz, hogy azonnal el lehessen kezdeni az egészséges és tudatos életmódot. Itt az ideje, hogy levegye a húst a tányérjáról. A húsevés órája az igazság órája.

A Kanál-forradalom tagjai mindent elutasítanak a tányéron, ami káros Önre, az egészségére és a föld bolygóra. Elsődlegesen az állatok bántalmazását utasítja el. Persze mindig lesznek védekező helyzetek, rovarok vagy más állatok ellen, amikor egy állat megölése elkerülhetetlen az életünkben. De ez soha nem lehet a legcsekélyebb ok, hogy megszerezzük a bőrüket és a húsukat, elvegyük a szabadságukat, hagyjuk, hogy szenvedve éljenek, kínozzák az állatokat az emberek szórakoztatására – például a cirkuszokban vagy a bikaviadalokon; ne is kísérletezzenek állatokkal a gyógyszergyártásban vagy a kozmetikai iparban. Ez a sok millió megkínzott állat semmi haszonnal nem jár az emberiség számára.

Az állatok bántalmazása, különösen ha megtölti a tányérokat vérrel, szörnyű visszahatásokat (karmát) hoz a fogyasztó és a bolygó ökológiai helyzete számára. Ezek a tévedések óriási szenvedéseket okoznak, kiszámíthatatlan, mennyi vizet pazarolnak el a hústermelésben, kivágják az esőerdőket az Amazonasz partján és a világ más részeiben, vegyszerekkel, rovarirtó szerekkel, génkezeléssel fokozzák a hústermelést, ami világossá teszi, hogy ezek a tevékenységek mind súlyos következményekkel (karmával) járnak. Minden értelmes ember legyen a Kanál-forradalom tagja, harcoljon a társadalom lelkiismeretlensége ellen.

A Kanál-forradalom tagja csak azt fogyasztja el, ami egészséges, organikus, amit az állatok és az anyatermészet iránti tisztelettel termeltek. Meg akarja szakítani a vérfürdőt, amit az anyaföld szenved el minden személytől, aki húst fogyaszt, vagy olyan termékeket használ, mint állati bőrök és bundák, akik kapcsolatban vannak a világ vágóhídjaival. Ha a Kanál-forradalom tagja arra gondol, hogy egy húsevő személy évente kb. 83 állat haláláért felelős, dagad a büszkeségtől minden új vegetáriánusért, tudja, hogy megint 83 állatot menekült meg minden évben. A húsfogyasztás csökkentése nagyon szép dolog.

A Kanál-forradalom sok ezer éves hagyományokban és a föld bolygó helyzetére vonatkozó tudományos felfedezésekben gyökerezik.

A Kanál-forradalom minden húsevőnek segíteni akar, hogy megváltoztassa a rossz szokásait. Vannak irodák és weblapok, például a carnivorosanonimos@elarmonista.comAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges .

A Kanál-forradalom minden tagot és barátot megpróbál ellátni oktató anyaggal, ami javíthatja a világ tudatát, mindenki beláthatja, milyen nagy szükség van a vegetarianizmusra, a természet-tudatosságra. Készült számos grafika, flash clip, plakát, gomb, cikk, vers, dal, és ez mind ingyenesen rendelkezésre áll a webhelyeinken. Vannak nagy felbontású változatok is a letöltéshez, hogy azokat helyben is lehessen sokszorosítani a világ minden részében. Mindenkit megkérünk, hogy mindenütt terjessze ezt az anyagot.

Mindenki csinálhat egy információs standot, ahol az emberek találkoznak, tanulnak vagy pihennek. Lehetnek zenei események, elő lehet adni verseket, videókat, létre lehet hozni vegetáriánus csoportokat vagy szervezeteket, Interneten is lehet terjeszteni a vegetáriánus üzenet forradalmát.

A Kanál-forradalom tagjai tanfolyamokon, receptekkel, a térségben kapható organikus termékek reklámozásával próbálják terjeszteni a vegetáriánus konyha tudományát. Támogatják az organikus földművelést, azt a mezőgazdaságot, amely tiszteli a föld bio-diverzitását, a víz melletti üdülőket és az egészséget. A fogyasztók támogassák a bátor farmereket, akik nem akarják, hogy a földjeiket beszennyezzék rovarirtó szerekkel, műtrágyákkal vagy génkezelt magokkal. Mindenki értse meg, hogy a vegyipari maffia csak úgy képes olcsóbb és szebbnek látszó ételt termelni, hogy néhány kedvezőtlen anyagot használ.

A fogyasztó legyen tudatos, nézze meg, honnan jön az étel, amit elfogyaszt, és segítse azokat a bátor férfiakat és nőket, akik a bolygóért harcolnak. Akik megvédik a bolygó eredeti magvait a nem tudatos, multinacionális vállalatok tisztátalan magjai ellen.

A Kanál-forradalom tagjai előnyben részesítik az otthon készített ételt, szemben a gyorséttermekkel. Vissza akarnak térni a családi étkezésekhez, a család által készített ételekhez, ahhoz az ételhez, amelyet értékelünk, és amelyet (különféle misztikus hagyományokban) még a teremtőnek és/vagy a földanyának is felajánlanak, aki mindannyiunkat táplál és fenntart.

Olyan világot akarunk látni, amelyben az állatok és az emberek harmóniában élnek, és minden egyén felelősséget vállal.

Az állatok és a környezet bántalmazása csak viszonylag kis csoportok pénzügyi érdekeit szolgálja, akik nem törődnek a következményekkel; a nyilvánosság és a világ rosszul értelmezett nevelése támogatja őket.

Ideje felébredni.

A Kanál-forradalom nem akar létrehozni egy világszervezetet. Önt akarja tudatos lénnyé tenni, meg akarja osztani ezt az új bölcsességet Önnel és mindenki mással.

A kanál-forradalom megkéri az állatok barátait, a környezetvédő szervezeteket, vegetáriánus éttermeket, biogazdálkodókat, vegetáriánusokat, vegánokat, gyümölcsevőket stb. hogy vegyenek részt ebben a kampányban. Használhatják a saját logo-jukat, létrehozhatják a Kanál-forradalom független csoportjait. Mindenkit megkérünk, küldjön nekünk anyagokat a weblapjainkra, mondják el, hogyan és mikor lettek vegetáriánusok. Megkérjük a művészeket is, hogy írjanak dalokat, színdarabokat, fessenek képeket stb., és küldjék el az anyagokat, hogy megoszthassuk az egész világgal, amilyen hamar csak lehetséges. Ha többet beszélünk egy témáról, erősebb lesz a tudat. Minden javaslatot és ötletet szívesen fogadunk a weblapjainkon. És mindenkit megkérünk, hogy fordítsák le a Kanál-forradalom anyagait a világ minden nyelvére, és terjesszék, amennyire lehetséges.